Šedá a žltá = farby roka 2021

Stavte na farby roka 2021

Chcete mať doma moderný interiér, ale zároveň hľadáte kvalitu, ktorá vydrží? Trendmi pre tento rok sú doplnky vo farbách šedej v kombinácii s odtieňmi žltej.

Inšpirujte sa našimi výrobkami v týchto farbách a nešliapnete vedľa. Budete in a doplnky Vám vydržia dlhé roky.

Ideálnym riešením je zaobstarať si interiérový doplnok s pridanou hodnotou. Také sú produkty Lilifelt. Spravia Váš domov jedinečným a pritom je ich dizajn jednoduchý. Tajomstvom je materiál, z ktorého sú vyrobené. Plsť je sama o sebe zaujímavá a má mnoho funkčných vlastní, navyše veľmi dobre vyzerá.

K svojmu žltému kreslu dolaďte plstený kôš, do ktorého si uložte deky. Ak chcete veľký kontrast zvoľte tmavo šedé prevedenie – antracitový kôš. V rámci jedálne krásne vynikne žlté horčicové prestieranie, ktoré môžete nakombinovať so šedými podšálkami. K dokonalosti privediete svoj interiér, ak v rámci plsti použijete aj plstené misky. Budete trendy a zároveň vám tieto doplnky vydržia dlhé roky, vďaka kvalitnému a udržateľnému materiálu. Všetky dokumenty, časopisy a rôzne iné drobnosti si uložte do boxu, ktorý môžete použiť ako voľne stojaci prvok alebo uložiť do police a budete mať rýchlo a štýlovo upratané. Kôš aj box sa skvelo hodí aj na hračky do detskej izby.

Šedá je jednoducho nesmrteľná univerzálna klasika, ktorá sa hodí do každej miestnosti, do každého interiéru. Pokiaľ však svoj priestor doma oživiť určite zvoľte k šedej pestrý farebný kontrast.

   

                            

Ak máte doma psíka alebo mačičku aj pre nich máme dizajnovú vychytávku v týchto farbách - pelechy. Zvieratko získa miesto na relax, ktorý ho zahreje a vy pekný dizajnový kúsok do obývačky.