Plstené Vianoce

Ani sme sa nenazdali a ďalší rok sa blíži ku koncu. Rok 2021 bol opäť turbulentný. Lepšie časy sa miešali s tými horšími.
Avšak prichádza najkrajšie obdobie v roku - Vianoce. Preto zahoďme naše starosti na chvíľu za hlavu a spravme z našich príbytkov, ale i kancelárií krajšie miesto.

Doplnky robia deň. Stavte na tie správne vianočné doplnky aj vy a váš deň bude ihneď krajší.



Čo tak tento rok vyskúšať ako súčasť interiérového dizajnu plsť? Materiál, ktorý sa dostáva viac a viac do popredia a obľuby aj na Slovensku. 
Kto raz vyskúša príjemný hrejivý dotyk plsti zamiluje si ju.


Zamilujte si ju aj vy v našej vianočnej kolekcii plnej krásnej sýtej červenej farby a neutrálnej svetlošedej. Trendy vianočných ozdôb a dekorácií sa každý rok menia, pribúdajú nové farby, vzory. My sme však stavili na overenú a milovanú klasiku. Pretože nadčasovosť a udržateľnosť je pre nás dôležitá aj pri vianočnej kolekcii. Navyše sa šedá i červená ľahko kombinujú a tiež dotvárajú čarovnú atmosféru Vianoc.


Vianočná kolekcia LILIFELT obsahuje:

- koberec FELCARP
- podložky pod vianočný stromček FELSKIRT
- behúň FELRUN
- prestieranie FELPLA a FELRO
- misky FELBO
- box FELBOX
- kôš FELABA
- sada 13 ks 3D vianočných ozdôb z prírodnej plsti

Tieto nadčasové doplnky môžete využívať celoročne. Nejde o žiadnu sezónnu záležitosť. Navyše sú originálne, dizajnové, funkčné, vyrobené na Slovensku z plsti z  recyklovaných vlákien, môžete ich prať v práčke a dajú sa ľahko kombinovať s interiérovými doplnkami, ktoré už máte doma.



Vyberiete si radšej vianočnú červenú alebo neutrálnu šedú, ktorá sa hodí ku všetkému? Ako sa rozhodnete je na vás.
Majte hlavne krásne a pokojné sviatky presne podľa svojich predstáv.