Akustické panely do domácností i kancelárií

 

Chcete spraviť interiér svojho domu alebo kancelárie zaujímavým a originálnym, ale zároveň by mal spĺňať funkčné vlastnosti?

Vsaďte na akustické panely.

Akustické panely Vám prinesú mnoho benefitov:

- zmiernia hluk,

- absorbujú zvuk,

- sú odolné voči oderom,

- stálosť farieb,

- dizajnový kúsok.

V tejto dobe sú veľmi populárne veľké kancelárie a obchodné priestory, tzv. "open space" kancelárie alebo kancelárie, kde sedí viac ľudí. V tejto nie príliš priaznivej dobe čoraz viac ľudí pracuje z domu na "home office", kde je o to viac potrebné sústrediť sa na svoju prácu. Ľudia pracujúci v takýchto podmienkach majú často zhoršené akustické podmienky pri svojej práci. Zvuk sa odráža v miestnosti, ľudia sa nahlas rozprávajú, zle počujú, prekrikujú sa, telefonujú alebo uskutočňujú video konferencie. Čo môže tiež zhoršiť ich pracovný výkon. Riešením sú akustické panely. Tieto panely môžu eliminovať zvukové odrazy a znižovať hluk z okolitých miestností. Znížením hluku v práci, ale aj doma, dosiahnete lepšie pracovné podmienky pre pracovníkov a príjemnejšiu atmosféru v rámci priestoru.

 

 

Ako bonus akustické panely pekne vyzerajú a dizajnovo dotvoria interiér kancelárie, komerčného priestoru či akejkoľvek miestnosti. Na výber je z mnoho farieb, tvarov, prevedení. Fantázii sa medze nekladú. Takže si ľahko  môžete zladiť Vaše firemné farby s dizajnom miestnosti alebo vsadiť na jednoduchosť či úplný kontrast farieb. Je to len na Vás. Akustická funkcia bude splnená pri akomkoľvek dizajne.

Akustické panely, resp. akustické riešenia sa skvelo hodia aj do rôznych nahrávacích štúdií alebo priestoru, kde je potrebné aby sa hluk neodrážal, aby bol zvuk v miestnosti čistý bez rušivých elementov.

Využiteľnosť panelov má veľký potenciál aj v rámci domácností. Chcete mať vo svojej obývačke zvuk ako v kine? Chcete eliminovať hluk z vedľajšieho bytu? Vsaďte na akustické riešenia z plsti. Pretože tie Vám zabezpečia skvelý zvuk bez odrážania zvukov v miestnosti.

V obývačke získate okrem požadovaných akustických vlastností aj krásny dizajnový doplnkov na stenu. Panely je samozrejme možné použiť vo všetkých miestnostiach Vašich príbytkov.

Skvelo vyzerá aj v detskej izbe. Poslúžiť môže aj ako tepelný izolant, keď ho umiestnite za posteľ dieťaťa. Už nebude pociťovať chlad od steny vedľa ktorej má položenú svoju posteľ. Tak isto získa lepšie akustické prostredie a interaktívnu zábavku. Na akustické riešenia alebo panely je možné „prilepiť“ rôzne tvary, zvieratká alebo iné predmety na ktorých je umiestnený suchý zips.

  

Buďte originálni a stavte na funkčnosť materiálu. Plstené akustické riešenia a panely Vám zaručia dizajnový kúsok v akejkoľvek miestnosti a zároveň zmiernia hluk a eliminujú odrazy zvuku. V neposlednom rade slúžia ako tepelný izolant.